Total de visualitzacions de pàgina:

23 de maig 2013

TORNEIG FUTBOL SALA VILA DE MARTORELLES

TORNEIG FUTBOL SALA VILA MARTORELLES

El torneig jugat el dies 18 i 19 de maig a les categories prebenjamí, benjamí i cadet femení, ha sigut tot un èxit tant a la part esportiva com al seguiment de públic a les grades. El pavelló ha estat ple totes les hores de durada del torneig.

El torneig va començar dissabte 17 a les 09’00 del matí i es va allargar fins a les 21’30 hores jugant partits sense parar durant aquest horari. El diumenge al matí es van jugar les semifinals i el diumenge a la tarda les finals.

A la categoria prebenjamí, el CFS Vall de Tenes va quedar campió en guanyar per 2 a 0 al CFS Martorelles en un partit que es va decidir a la segona part desprès d’arribar amb 0 a 0 al descans.

A la categoria benjamí, el CFS Sant Andreu de la Barca va quedar campió en derrotar per 4 a 2 al CFS Martorelles, el nostre equip va lluitar per la victòria fins al final però no va poder amb la qualitat individual dels jugadors del Sant Andreu.

I a la categoria cadet femení, el FS Castelldefels va guanyar a la tanda de penals a la Penya Esplugues, desprès de que el partit acabés amb empat a 3 gols en un final molt emocionant on qualsevol del dos equips va poder guanyar.