Total de visualitzacions de pàgina:

22 de gen. 2014

CAMINAR I FER SALUT ( CAMINADA PELS VOLTANTS DE MARTORELLES)

Al dia d'avui i emmarcada dins del cicle de caminades " Caminar i Fer Salut" organitzat per l'ajuntament de Martorelles, hem realitzat la primera caminada del 2014  una caminada de 6,480 km tot caminant per diferents racons de Martorelles.

Després de les festes i els excessos propis d'aquestes dates , la gent tenia moltes ganes de tornar a caminar . Per començar aquest nou cicle , la ruta d' avui no podia ser molt dura . Per això el nostre monitor Blas , a preparat un agradable passeig per donar a conèixer diferents racons de la nostra població .

El dia no acompanyava , ja que estava molt ennuvolat i amenaçant pluja , tot i això 17 persones han vingut a acompanyar els dos monitors Blas i Rosalia .
Per començar hem començat en pla, caminant per la riera i entrant al parc de Can Sunyer pel costat de les escoles. D'allà ens hem dirigit cap a l'entorn de la Font de Can camp, allà ens hem fet una foto de grup a l'antic safareig .
Entorn de Can Camp
Al Safareig de Can Camp
Hem continuat la nostra ruta i hem passat  pel costat de l'Ajuntament de Martorelles, d'allà hem anat en direcció a les vinyes de Parxet. Hem agafat un camí que passava paral·lel a les vinyes de Parxet i hem connectat amb un altre camí pel qual hem fet un tram bastant llarg per entremig de les vinyes .
Caminant entrevinyes
De les vinyes hem sortit al barri de la Sínia i hem parat a esmorzar en uns bancs que hi havia en una arbreda , després d'esmorçar hem continuat la nostra ruta i hem anat fins als Pins d'en Rabasa per fer el recorregut del pessebre vivent.
Fent el recorregut del pessebre vivent de Martorelles
Foto grupal al pessebre vivent
Després hem agafat un bonic corriol que ens a portat fins al carrer Francesca Serrado, d'allà hem anat fins a la zona esportiva. Després hem anat cap a l'església, Av Piera i hem arribat a la Masia.

El proper dimecres dia 29 de gener, farem una caminada per a la gent més habituada a caminar. Pujarem al Poblat ibèric de Castellruf, des d'on si tenim un bon dia gaudirem d'unes boniques vistes.

Una Salutació,

Blas