Total de visualitzacions de pàgina:

2 de juny 2014

El CF MARTORELLES, torna a Tercera Catalana.

El CF MARTORELLES va guanyar la promoció d'ascens contra la SE Escola Pia Sarrià i torna a la Tercera Catalana , categoria que va perdre la temporada passada.

El partit de tornada disputat ahir a Martorelles , va tenir un final èpic ja que l'equip visitant guanyava 0-1 al descans i després d'haver estat expulsats dos jugadors locals .

El Martorelles durant tota la segona part amb nou jugadors i el marcador en contra , va saber jugar molt ordenadament en la seva zona defensiva i contenir el joc de l'equip contrari , tenint les seves opcions de gol al contraatac .

A falta de 3 minuts per al final , amb l'ajuda del públic que va abarrotar el camp i no va deixar d'animar en cap sol moment , va arribar el gol de l' empat en una jugada amb diferents rebutjos dins l'àrea i que finalment va connectar Víctor Mondéjar per fer l'empat a un final .

En el partit de tornada s'havia registrat un empat a 2, amb la qual cosa el CF MARTORELLES , guanyava la promoció d'ascens gràcies al valor doble dels gols en camp contrari .