Total de visualitzacions de pàgina:

24 de febr. 2012

BLAS SAMA , DUES DÈCADES A CAN BARÇA

Blas
Blas Sama , que és veí de Martorelles , porta més de vint anys treballant i col·laborant amb el futbol base del F.C. Barcelona . 
La seva arribada al club va ser en la temporada 1988-89 en la qual , va ingressar com a encarregat del material d'un dels equips alevins . Des de llavors s'ha mogut pràcticament per tots els equips de base del club .
Aquest fet , li ha permès viatjar a tornejos de renom internacional a països com Holanda , Itàlia , Corea del Sud , Qatar o Anglaterra ( on va celebrar , el coronar-se campió del món cadet en l'estadi del Manchester United ).

 
Amb Xavi Hernández
 
Amb Andrés Iniesta










Al costat d'ell , han crescut nens que avui dia són craks del primer equip bluagrana , arribant a mantenir una gran amistat i molt bona relació , casos de Messi , Cesc Fàbregas , Piqué , Xavi o Iniesta , i d'uns altres que triomfen fora del Barça com Bojan , Pepe Reina , Arteta o Jordi Alba del València C.F.
 Actualment , Blas està treballant a l'equip Cadet "A" , entrenat per Quique Alvàrez , i en el qual juga Dani Segura ( jugador que va ser fitxat pel Barça , del C.F. Martorelles ).

Amb Cesc Fàbregas i Gerard Piqué