Total de visualitzacions de pàgina:

15 de juny 2012

Martín Parejo, " volant cap a Londres "

L'atleta matorellesenc Martín Parejo ha aconseguit pràcticament el passaport per poder participar en les pròximes paralimpíades de Londres 2012, en la modalitat de salt de longitud. Segons comentava Martín:
 " La mínima b per anar als jocs paralímpics Londres 2012 la vam aconseguir en el setè meeting internacional de l'Hospitalet el dia 27 de maig, saltant 5,85 i sent la mímina b 5,84. Això no assegura 100% assistir als jocs, ja que és mínima b però podríem dir que hi ha un 99,9 de possibilitats d'acudir"

Martín , també ens comentava els posteriors campionats i els futurs, en que participará conjuntament amb en Joan Borriser ( el seu inseparable guia ).
" Els campionats que hem tingut des de llavors, ha estat el campionat d'Espanya a Basauri, (del dia 8 al dia 10) i la setmana ( del 19) ens anem a l'europeu organitzat a Holanda fins al dia 28 de juny.
El dia 2 de juliol surt la llista definitiva amb els esportistes que acudiran als jocs paralímpics, i del dia 7 al 14 hi ha una concentració amb l'equip nacional de relleu, per preparar aquesta prova cara als jocs."
Cal dir, que Martín, conjuntament amb el seu guia, s'ha compromès (si no surt cap contratemps) a fer una visita al Lleuresport Matorelles, per així poder saludar, conversar, i sobretot explicar tota la seva experiència viscuda en l'esport. Per la seva banda, el Joan, ens podrà explicar, la forma i sistema d'entrenament que es porta a terme amb una persona, amb falta de visió. Pensem que serà un dia especial per a tots els nois, el poder comptar amb aquesta assistència tan privilegiada.                         Des d'aquí els desitgem, tots els èxits en futurs campionats i proves.