Total de visualitzacions de pàgina:

12 de des. 2013

CAMINADA A LA FONT SUNYERA 12/12/13

Avui hem fet la caminada a la Font sunyera , sis dones i un home acompanyats dels monitors Blas i Rosalia han gaudit d'una agradable jornada .

Hem tingut un dia molt assolellat i amb menys fred que en dies anteriors , sortint de la masia hem passat pel parc de Can Sunyer i després hem resseguit el torrent de Can Sunyer . En el camí que segueix el torrent hem gaudit d'un entorn natural molt bonic, també hem passat al costat de la Font de Can Roda. Hem resseguit per l'interior d'una riera molt frondosa i amb un entorn molt maco.
Torrent de Can Sunyer.
Indret de gran bellesa.
Després hem agafat un sender que ens ha portat fins al mig d'un bosc. Al bosc hem gaudit de l'efecte lluminós que provocaven els raigs del sol en penetrar a la frondosa vegetació , després de sortir a una pista hem travessat unes vinyes i després hem agafat un camí que baixava fins Sta Maria de Martorelles .
Sta Maria de Martorelles vist desde les vinyes.
Un cop a Sta Maria hem seguit la carretera fins arribar al panell indicatiu del parc de la serralada litoral , aquí hem seguit el camí i de seguida hem arribat al nostre destí "la Font Sunyera " l'indret on es troba emplaçada és un lloc molt bonic e ideal per passar un matí amb nens.
Foto de grup al costat de la Font Sunyera.
El retorn l'hem fet per un altre itinerari diferent, aquesta vegada hem caminat entre vinyes per arribar fins a la Font de Can matons. 
Passant pel costat de la Font de Can Matons
Des alli hem anat fins a l'ajuntament, després hem passat pel barri de La Bòbila i hem baixat cap a la Font de Can Camp. 
Entorn de la Font de Can Camp.
Un bonic camí ens ha portat de nou al parc de Can Sunyer, des d'alli hem resseguit la riera i el mateix camí que a l'inici de la caminada per arribar a la masia.

Esperem que hagin gaudit de la caminada, us esperem a tots en el cicle de caminades de l'any 2014.

Els desitgem que passin unes Bones Festes i un Prosper Any Nou.

Blas