Total de visualitzacions de pàgina:

13 de gen. 2014

BONA PARTICIPACIO DELS MARTORELLESENCS, AL SUPERPRESTIGI DIRT TRACK DE BARCELONA


Aquest passat dissabte, es va celebrar al Palau Sant Jordi (Bcn) una nova edició del Superprestigi Dirt Track on dos Martorellesencs van tenir una destacada participació.

El pilot Martorellesenc Joel Lozano, va participar en la categoria Open, reservada a pilots especialistes en dirt track i enduro, juntament amb Baker (campió americà) Xavier Galindo, quatre vegades campió d'Espanya, Fabrizio Vesprini (Campió FIM de dirt track), Francesc Cucharrera , cinc vegades campió d'Espanya de supermotard, i el pilot d'enduro Tom Neave.

Al Superprestigi, també van participar pilots de la talla de Marc Marquez, Pol Espargaro i Maverick Viñales. A la ronda classificatòria  Joel es va classificar 2n , gràcies a aquesta classicació va poder córrer la Superfinal.

La Superfinal  constava de vuit pilots a 12 voltes, els tres primers classificats de la categoria Superprestigi (pilots que competeixen al Mundial de velocitat) i els tres primers de l'Open (pilots especialistes en dirt track), amb dos procedents de la repesca. Durant la cursa es va arribar a col·locar en 3a posició, però lamentablement per una fallada en la seva moto, finalment va quedar classificat en 6è posició.

L'altre pilot Martorellesenc Victor Alguacil, no es va poder classificar per a la final perquè va tenir mala sort i va trencar el motor de la seva moto ..
Joel Lozano amb el numero 66