Total de visualitzacions de pàgina:

21 de febr. 2014

"CAMINAR I FER SALUT" ERMITA DE SANT CEBRIA DE CABANYES

El passat dimecres , es va realitzar la caminada a l'ermita de Sant Cebrià de Cabanyes .
El dia va començar tapat , però vam acabar el dia amb temperatures molt agradables .

A les 09:10 hores van sortir de la Masia 21 persones i 2 monitors , el grup es dividia en diversos ritmes però el que era un comú eren les ganes de passar-ho bé i gaudir de la natura . Per evitar el major asfalt possible , el nostre monitor Blai ens va fer agafar dues variants que passaven per camins de terra.
Agafant una variant del cami.
Gairebé sense adonar-nos vam arribar a la pista que porta a l'ermita , en pocs minuts vam arribar al nostre destí i ens vam parar a esmorzar.
A la pista que porta a l'Ermita.
Foto de grup al costat de l'ermita.
En reprendre la nostra marxa vam tornar sobre els nostres passos, però en arribar a una cruïlla ens vam desviar per un corriol. Aquest corriol ens va conduir a una sèrie de corriols molt bonics que discorrien pel mig del bosc, pel camí vam passar per racons molt bonics que no ens feien imaginar que molt a prop hi havia la població.
Endinsant-nos al bosc
Després de creuar la sempre perillosa carretera, vam arribar al camí del riu Besos. A partir d'alla va ser un agradable passeig fins a arribar de nou al nucli urbà i de nou a la Masia .
Agradable passeig pel costat del riu.
Ha estat una caminada més llarga que de costum, però que a resultat bastant amena a causa de la varietat del paisatge.

La propera caminada que farem , serà un recorregut llarg per Gallecs . aquesta caminada està pensada per al grup que camina més sovint . Esperem comptar amb la vostra presència.

La caminada han estat 11,4 km, si voleu veure el recorregut, cliqueu en el següent enllaç:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6174112

Una salutació ,

Blas