Total de visualitzacions de pàgina:

6 de març 2014

CAMINADA PER LES PLATGES I EL PORT DE BARCELONA

Avui hem fet una caminada pel litoral de Barcelona , a més de gaudir de la caminada avui també hem pogut gaudir d'una temperatura primaveral .
A les 10:15 h hem començat a caminar per la platja de llevant , ràpidament hem arribat a la platja de la nova Mar Bella . Després de passar la zona d'instal · lacions esportives i el club nàutic , hem arribat a la platja de la Mar Bella. Aqui hem agafat un passeig que discorria paral·lel a la platja , caminar a escassos metres del mar la gent anava molt més animada tot i que el grup una mica escampat .
En arribar al espigó del Bogatell, ens hem aturat per reagrupar la gent i aprofitar per fer una foto de tot el grup.
                        
                                     Caminant vora la mar
 
Tot el grup a la Platja del Bogatell
Per fer la foto hem entrat dins de la sorra de la platja del Bogatell i ens hem acostat fins a la vora del mar. Hem continuat la nostra caminada i hem arribat al passeig del Port Olímpic , passant al costat de les torres Mafre. Després en comptes de continuar pel passeig marítim de la Barceloneta , hem baixat cap a la platja per caminar per un passeig que passa pel costat dels xiringuitos i a l'alçada del mar.
Pel passeig hem travessat les platges de la Nova Icària i el Somorrostro i just abans de començar a caminar per la platja de la Barceloneta ens hem parat a esmorzar .
Un cop hem omplert la panxa , hem continuat la nostra caminada travessant la platja de la Barceloneta i la de sant Miquel . L'última platja que hem recorregut a estat la platja de Sant Sebastià , i pel passeig anàvem gaudint de la vista de l'imponent hotel Vela al capdavant i de tot el litoral marítim a la nostra esquena.
           
                                    Travessant el passeig del port olimpic


Amb la silueta del Hotel Vela











Poc després hem anat al mirador de l'hotel Vela i hem gaudit d'unes vistes panoràmiques maquíssimes, des d'alla hem desfet els nostres passos per anar cap al Moll de la Barceloneta. Després de travessar el moll, hem passat a l'altre costat i hem caminat al costat del moll de Bosch i Alsina. Hem arribat al moll de les Drassanes i hem passat per la plaça del Portal de la Pau sota l'atenta mirada de l'estàtua de Colom, i des d'alla a l'autocar. 
                         
                             Al Moll de les Drassanes
A la Plaça Portal de la Pau










Agrair a totes les persones que han vingut i animar-les a participar en properes caminades. Avui hem estat 29 persones i 2 monitors Blas i Rosalia, a més a més hem gaudit d'una temperatura bonissima.

La caminada d'avui han estat 8,2 km si voleu veure el recorregut, cliqueu en el següent enllaç: