Total de visualitzacions de pàgina:

9 de març 2012

CAMINAR I FER SALUT ( 8 DE MARÇ )


Emmarcada en el cicle de caminades  Caminar i fer Salut  i dintre de les activitats del dia de la dona treballadora, s'ha realitzat una caminada a Sant Cebrià de Cabanyes.
En la caminada d'avui , ens han acompanyat 22 persones , amb dos punts de partida.

Un grup de 19 persones hem sortit des de la Masia de Can Carrancà, i 3 persones mes s'han unit a nosaltres al  “CAP de Sant Fost“
Hem gaudit d'un dia assolellat i una temperatura agradable. La caminada no presentava cap dificultat excepte la pujada fins al cementiri de Sant Fost, després hem travessat un camí que discorria per l'interior d'un petit bosc fins a la pista principal.
Una vegada en la pista ens hem anat apropant a poc a poc a la nostra destinació, l' ermita de Sant Cebrià de Cabanyes. Una vegada a l'ermita ens hem assegut a gaudir d'unes estupendes vistes de Montserrat i La Mola. L'Ajuntament de Martorelles a facilitat unes begudes que ens han portat els ADF.
Després de realitzar la foto de grup, hem tornat cap a la masia de Can Carrancà.
El recorregut ha estat de 8 km anada i tornada.
El temps emprat ha estat de 2:30 hores , inclosa la parada  a l'ermita.
El grup estava compost per persones de diferents edats i diferents nivells de caminar.
Els monitors de l'Ajuntament de Martorelles, “ Blas i Rosalia”, han vetllat per que tota la caminada, fos del grat dels participants .
Recordem, que la propera sortida es realitzarà el dia 28 de Març, farem una petita caminada fins a la masia de Can Roda, i ens faran un petit recorregut per dintre de la mateixa masia.