Total de visualitzacions de pàgina:

27 d’abr. 2012

CAMINAR I FER SALUT ( Castell de Sant Foix )

Enmarcada dins del cicle " Caminar i fer salut ” avui hem fet una caminada fins la Font de la Merçè i posteriorment una visita guiada a l’Escola Viver Castell de Sant Foix.
A les 9:15 h, 21 persones i 2 Monitors del Ajuntament han sortit del parc Josep Anselm Clavé (Ca La Xica). Tot passant per llocs com el Safreig de Can Matons han arribat davant la masia de Can Bernades, allà el grup s’ha dividit. 7 Valents s’han anat amb en Blas per fer un recorregut una mica més exigent, la resta del grup acompanyats per Rosalia ha seguit en direcció a Can Girona passant paral.lels al torrent de Can Gurri i han sortit a la pista principal. A la pista han continuat a la dreta tot seguint les marques del Gr 97.3 que els a portat fins a la Font de la Merçè, allà s’han estat esperant fins que arribes l’altre grup. Mentrestant el grup comandat per Blas ha agafat un corriol que sortia pel costat esquerrà de la masia, el corriol els ha portat a travessar un frondós bosc de ribera amb pollancres, plataners, algun Cedre, i un sotobosc de Falgueres, Ortigues i Avellaners. Al final del corriol han sortit a la pista principal i han girat a la esquerra, per anar a sortir a la part de dalt de la Font de la Merçè, allà s’han retrobat amb la resta del grup. Després de reposar forces tot el grup s’ha dirigit cap a l’Escola Viver Castell de san Foix, on s’ha realitzat una visita guiada per totes les instal.lacions amb la companyia primer d’una alumna i després del director del centre que ens ha explicat la historia i el que es fa a l’escola, atenent molt amablament les preguntes que li anaven fent.
Us esperem a tots a la nostra propera caminada....
La propera caminada anirem fins a Montmeló seguint el curs del riu Besòs, un cop a Montmeló es donarà la possibilitat de pujar a veure les 3 creus de Montmeló i gaudir d’una bonica panoràmica.
Blas Sama.

Al Castell de Sant Foix

El grup participant