Total de visualitzacions de pàgina:

24 d’abr. 2012

CAMINAR I FER SALUT ( Font Sunyera ).

Després de les festes de setmana santa i reprenent el cicle de caminades, el passat 19 d' abril s'ha realitzat la caminada a la Font Sunyera.
La sortida es podia fer des de dos punts diferents, un grup ha sortit de la masia de Can Carrancà al costat de  la Rosalía i en arribar al local de Serveis Socials s'ha format el grup definitiu.
Des de les dependéncies de Serveis Socials ens hem dirigit cap a Can Sunyer, amb la Rosalía acompanyant al grup de persones que anaven més a poc a poc. En Blas anava guiant la caminada.
Ens hem ficat en una sendera per resseguir el torrent de Can Sunyer travessant per un bonic lloc, després hem seguit fins a arribar al camí de la Font de Can Roda. Hem seguit per la riera fins a arribar a unes vinyes que hem travessat, al final de la pujada entre les vinyes ens hem pogut delectar amb una meravellosa panoràmica de la Mola i Montserrat, dues de les muntanyes més emblemàtiques de la zona.
Hem arribat al poble de Sta. Mª de Martorelles, travessant el poble, i hem anat a buscar la pista que porta a la Font Sunyera, una mica de pujada i hem arribat a la nostra destinació.



    
A la Font Sunyera
 
Arribant al Parc de la Serralada Litoral