Total de visualitzacions de pàgina:

6 de nov. 2013

Campionat d'Europa junior de Karate

La setena edició de l'Europeu Junior de Karate Kyokushinkai (IKO), que es va realitzar dissabte passat dia 26 d'Octubre a la ciutat de Katowice(Polònia).
Mes de tres-cents karatecas de diferents països de tota Europa es van donar cita per poder alçar-se en el més alt del pòdium, la martorellesenca Nuria Sanchez Moliner, va aconseguir el primer lloc en kumite en la categoria  femenina 14-15 anys +55kg per tant el titulo de Campiona d'Europa, desprès de quatre rondes durísimes eliminant a una polonesa, seguit d'una sèrbia, una russa i acabant guanyant la final a una altra polonesa.
El resultat obtingut és el treball de varis mesos de preparació, treball i sacrifici que la final ha donat el seu fruit