Total de visualitzacions de pàgina:

22 de nov. 2012

CAMINAR I FER SALUT ( 21 de novembre )


El passat dimecres 21 de Novembre i enmarcada dintre del cicle de caminades “Caminar i fer salut” vam anar a caminar fins a l’ermita de Sant Cebrià de Cabanyes.
Vam poder gaudir d’una temperatura agradable a més de la tardor. Vam sortir catorze persones desde la masia de Can Carrencà i vam a anar a buscar el camí paral.lel al riu Besòs.
Un cop al camí, vam gaudir d’ una agradable i planera passejada de 3 km.  Llavors vam girar a l’esquerra i vam anar a creuar la carretera, per travessar a l’altra banda per agafar un corriol que restava tancat amb una balda.
Aquest corriol discorria pel mig d’un petit bosc on vam poder gaudir  d’un lloc màgic que transmetia  pau i tranquilitat, a on hi havia un munt de fulles al terra i arbres amb colors vius els quals dibuixaven un perfecte retrat de la tardor.
En sortir del corriol vam arribar a un camí ample que ens va portar tot travessant pel costat d’uns camps fins al camí que portava a l’ermita.
Quan vam arribar, vam seure davant l’ermita per pendre l’esmorzar mentre gaudíem de les vistes i feiem petar la xerrada.
Abans de marxar, ens van juntar per fer una fotografía de grup, i  continuar per un camí ample que ens portava fins al costat del cementiri de Sant Fost. D’allá vam anar a buscar la carretera i després baixar fins a Martorelles.
Us esperem a la propera sortida, hi anirem a fer un recorregut per l’espai rural de Gallecs.
Gallecs és un espai rural protegit i envoltat de grans nuclis urbans. El travessen tres rieres: la riera de Caldes, la del Caganell i la riera Seca. A banda de ser una zona agrícola és també escenari de passejades, excursions i rutes en bicicleta on es pot gaudir de vistes excepcionals i descobrir la riquesa de la fauna i la flora.
                                                                                                                       Blas Sama (Monitor)