Total de visualitzacions de pàgina:

13 de des. 2012

XI NIT DE L'ESPORT A MARTORELLES


El passat dia 30 de novembre la Regidoria d’Esports de l' Ajuntament de Martorelles , va organitzar la XIª edició de la Nit de l’Esport.

Unes 240 persones van omplir l' envelat municipal de Can Carrencà.

Com cada any les entitats esportives locals van presentar els seus nominats masculins i femenins, que van destacar durant la temporada esportiva 2011-12.

Aquests esportistes nominats per cadascuna de les entitats, van ser tots ells els veritables guanyadors, ja que en aquesta edició, no es premiava a un de sol.
També van ser els protagonistes del vídeo que es va projectar en una pantalla gegant, i en el qual es descrivien els èxits aconseguits durant la temporada esportiva passada.
També van ser reconeguts els èxits aconseguits per l'atleta martorellenc, Martín Parejo, que va participar en els passats Jocs Paralímpics de Londres.

Els esportistes nominats per cada entitat: van ser els següents:
C.F. MARTORELLES
Equip femení  Aleví – Infantil.
El CF MARTORELLES va nomenar com a millor equip femení de la temporada 2011-12, el seu equip femení de categoria Aleví - Infantil.
Aquest equip, en formació i competint en la primera divisió de la seva categoria, lògicament no va recollir èxits esportius, però en canvi sí que els va aconseguir a manera de creixement i desenvolupament esportiu, gràcies en tot moment a les ganes de progrés que van exercir les seves jugadores i cos tècnic.
Tot això, ha desembocat en que l'equip estigui disputant els llocs de dalt en la classificació d'aquesta temporada.

Equip masculí  Juvenil.
L'equip juvenil del CF MARTORELLES, va quedar campió de lliga de la segona divisió, aconseguint així l'ascens directe a la primera divisió per a la temporada en curs.
Destacar per sobre de tot, el conjunt en general i la gran exigència que els mateixos jugadors i entrenadors es van imposar per poder aconseguir el campionat de lliga.

AMICS MOTOCLUB MARTORELLES
Nominat masculí .
El nominat masculí pels AMICS MOTOCLUB MARTORELLES, és el Víctor Alguacil, que actualment és:
4art. d'Espanya Supermotard en categoria SM2
Subcampió de Catalunya de la mateixa categoria (Supermotard SM2)

Nominada femenina .
La nominada femenina pels AMICS MOTOCLUB MARTORELLES, és la Aída Castro, que és:
Campiona de Barcelona en categoria Alevins 65.

ASOCIACIÓN “ LAS BALAS ROJAS “ ( sense nominat, van fer la seva presentació com  nova entitat )
Primer, recordar que som una associació sense ànim de lucre nascuda de la necessitat d'algunes persones de reivindicar la importància històric social d'una marca com DERBI en uns moments en què molts sentíem i sentim que ens treuen una part de la nostra història.
La manera com ho fem és organitzant esdeveniments relacionats amb el món de la moto i en especial ambla marca DERBI (concentracions motos històriques, fires comercials del sector, etc.).
Pensem que una marca com DERBI, que ha estat i és tan important per a tanta gent, bé es mereix l'esforç d' almenys mantenir viu el seu passat, no oblidem que aquest 2012 celebrem el seu 90 aniversari, ja que futur sembla que té poc. ( Luca Brutti - President )

SOCIETAT DE CAÇADORS “ LA MARTA“
El seu nominat va ser en Josep Esclusa Ballús.
Soci de la Societat de caçadors La Marta i també del Club Esportiu Catalunya de RRCC, on practica les modalitats de Recorreguts de Caça i Compak Sporting, en les que ha tingut innombrables èxits.
En recorreguts de Caça, va arribar a ser campió d’Espanya cinc vegades quedant tercer d’Europa i cinquè del a la Copa del Mon.
En Compak Sporting, va ser tres vegades campió d’Espanya i tercer al Campionat del Mon a Portugal l’any 2007, en la categoria súper-veterans.

ASOCIACIÓ ESPORTIVA MARTORELLES
Enguany, l’ Associació Esportiva Martorelles, van presentar com a candidat a esportista de l’any, els alpinistes que van formar part de l’expedició “ Alpamayo 5947 La muntanya més maca del mon “ Els esportistes de Martorelles, Albert Rovira i Joan Marc Flores acompanyats de l’alpinista de La Garriga, Jordi Cardona, van conquerir el passat mes d’ agost al cim d l’ Alpamayo al Perú, després de set dies d’ascensió i una ultima escalada d’una paret de gel de 600 metres.

CLUB KARATE MARTORELLES
Nominat masculí .
Ivan López Trillo.
El Ivan té nou anys, i ha aconseguit quedar campió en Kumite de Catalunya i també campió del cinquè campionat Barkeno.
En el campionat Yamo No Kokoro, disputat a Pont de Suert es va classificar com a segon classificat en kumite i tercer en Katas.

Nominada femenina .
Minerva Sánchez.
La Minerva de 11 anys ha participat en el cinquè campionat Barkeno, quedant campiona en Kumite. Així mateix quedant també segona classificada al campionat de Catalunya i en el d'Espanya, de la mateixa especialitat de Kumite.
La seva participació en el campionat Yama No Kokoro, va finalitzar amb també una gra primera plaça de Kumite i tercera posició de Katas.