Total de visualitzacions de pàgina:

21 de maig 2014

ADVERTIMENTS I RECOMANACIONS, I CAMINADA POPULAR DE MARTORELLES

Advertiments i recomanacions de la caminada:

- El fet de participar en aquesta caminada implica l’acceptació i seguiment d’aquestes normes i recomanacions.


Normes:

  • El participant ha de comunicar als organitzadors o voluntaris qualsevol incident o irregularitat que hagin observat, especialment en relació a la seguretat de la caminada i als seus integrants.

  • Hi haura un telèfon d’informació i ajut durant la caminada: 690 34 66 80

  • Si porteu gos, el seu amo és el responsable del comportament del animal i de
      que no molesti a la resta dels caminants. Cal dur-lo lligat.

* El mal temps no serà obstacle per dur a terme la caminada, encara que l’organització es reserva el pret de suspendre-la en cas que ho consideri justificat per la seguretat.

  • El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cal i cintes, si no trobeu una senyal, es recomana donar la volta i tornar a on es va veure la senyal Per ultima Vegada.

  • Mesures de protecció mediambiental: no llenceu cap tipus de deixalla ( encara que sigui orgànica) , no arranqueu cap mena de planta i no destorbeu a la fauna.


L’organització declina tota responsabilitat respecte a qualsevol dany i/o perjudici que la participació en aquesta activitat pugui causar als caminadors, encara que vetllarà per evitar-los. Els participants es fan responsables dels danys i perjudicis que puguin ocasionar a altres caminadors, a ells mateixos o a terceres persones.

Bonic matí van poder gaudir els participants de la 1a Caminada Popular de Martorelles, les impressions dels participants a l'arribada al pavelló era de satisfacció. Esport, amistat i convivència es van reunir en un recorregut que per a gran majoria dels participants va resultar bastant dur, malgrat tot els paratges per on discorria la caminada van agradar a tothom.